Jocuri Medicale si Jocuri cu Doctori
jocuri
 Jocuri Medicale
jocuri-Sport or Plastic Surgery 2 Sport or Plastic Surgery 2
Would you choose sport or plastic surgery to get the perfect body, girls? Disney princess Fiona and her friend Merida have made their choices.
jocuri-SpongeBob Ear Doctor SpongeBob Ear Doctor
Spongebob has neglected his personal hygiene lately and now he has health problems because of that. He has not cleaned his ears for a while and one of them got infected.
jocuri-Talking Angela at the Doctor Talking Angela at the Doctor
Talking Angela has not been feeling well lately. Only a visit to your doctor's cabinet will help her figure out what bothers her health.
jocuri-Pou Eye Doctor Pou Eye Doctor
Pou needs your help! His eyes hurt a lot and he has poor eyesight, too. Could you help him do the eye examination and choose a pair of glasses?
jocuri-Urgent Nose Surgery Urgent Nose Surgery
Alexia has some problems with her nose and she has to go to the doctor. Take care of her and take her to the hospital.
jocuri-Heart Surgery Heart Surgery
Heart Surgery este un joc pentru cei carora le plac jocurile medicale si jocurile cu doctori in care va trebui sa jucam rolul unui doctor chirug care opereaza pe inima.
jocuri-Eye Surgery Eye Surgery
Eye Surgery este un joc pentru cei pasionati de medicina, de chirurgie in general. Vei juca rolul un doctor chirurg care opereaza la ochi.
jocuri-Dentist Emergency Dentist Emergency
Aceasta draguta domnisoara are o urgenta la dentist si are nevoie de atentia doctorului, iar rolul acestuia il vei juca chiar tu in acest joc.
jocuri-Crazy Brain Doctor Crazy Brain Doctor
Trebuie sa fii un pic nebun sa fii un doctor chirurg pe creier. Sa efectuezi o astfel de interventie chirurgicala implica o multime de riscuri si o mare responsabilitate.
jocuri-Victoria at the Flu Doctor Victoria at the Flu Doctor
Victoria este foarte bolnava si are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face din nou bine. A contractat o gripa care o forteaza sa stea la pat toata ziua.
jocuri-Nose Doctor Nose Doctor
Nose Doctor este un din categoria de jocuri cu desene animate in care trebuie sa o ajuti pe Dora sa scape de bacteriile din nas.
jocuri-Dora Hand Doctor Dora Hand Doctor
In Dora Hand Doctor, Dora s-a ranit la mana foarte rau, iar tu esti cel mai bun doctor din oras asa ca va trebui s-o ingrijesti in jocuri medicale cu doctori.
jocuri-Baby Jamal Dental Care Baby Jamal Dental Care
In Baby Jamal Dental Care, dupa toate dulciurile si bomboanele mancate, copilul Jamal are probleme cu dintii in crestere si are nevoie de ajutorul tau pentru a-i repara.
jocuri-Operate Now Pacemaker Surgery Operate Now Pacemaker Surgery
Inca un joc medical in care vei lucra in rolul medicului intern denumit Operate Now Pacemaker Surgery, Doctorul Lara. Pacientul tau are o problema la inima si trebuie sa-l tratezi fara greseli.
jocuri-Hospital Trash Hospital Trash
In Hospital Trash, ai capatat o boala mortala si trebuie sa platesti 10 milioane de dolari pana maine pentru a face operatia care probabil iti va salva viata!


Pagina urmatoare -->