Jocuri Medicale
jocuri

Jocuri Medicale la Jocuri100.ro

Doctor cat nose Doctor cat nose
Pisica are febra acum, nasul ei este umed iar parazitii o fac sa se simta din ce in ce mai rau.
Operatia de alungire a picioarelor Operatia de alungire a picioarelor
Lisa este o fata scunda. Asa ca prietenii ei fac tot timpul misto de ea si astfel ea se simte foarte prost. S-a decis sa isi faca o operatie de alungire a picioarelor iar tu o vei ajuta.
Doctor de maini Doctor de maini
You are at your medical cabinet once a scarry patient entered. He felt and acquire hit terribly dangerous at his hand and currently he want your imperative help, jocuri medicale.
Sport sau operatii plastice 2 Sport sau operatii plastice 2
Would you choose sport or plastic surgery to get the perfect body, girls? Disney princess Fiona and her friend Merida have made their choices.
SpongeBob la doctor de urechi SpongeBob la doctor de urechi
SpongeBob a neglijat igiena personala in ultima vreme, iar acum el are probleme de sanatate din cauza asta. El nu si-a curatat urechile pentru o vreme si una dintre ele a fost infectata.
Angela la doctor Angela la doctor
Angela nu s-a simtiti prea bine in ultimul timp. Doar o vizita la cabinetul medicului dumneavoastra o va ajuta cu sanatatea ei.
Pou la doctor de ochi Pou la doctor de ochi
Pou are nevoie de ajutorul tau! Ochii lui sunt raniti foarte mult si are vedere slaba, de asemenea. Ai putea sa-l ajuti sa faca examinarea ochilor si sa aleaga o pereche de ochelari?
Operatia de urgenta la nas Operatia de urgenta la nas
Alexia are unele probleme cu nasul ei si ea trebuie sa mearga la doctor. Aveti grija de ea si duceti-o la spital.
Operatia la inima Operatia la inima
Operatia la inima este un joc pentru cei carora le plac jocurile medicale si jocurile cu doctori in care va trebui sa jucam rolul unui doctor chirug care opereaza pe inima.
Operatie la ochi Operatie la ochi
Acest joc denumit Operatie la ochi este un joc pentru cei pasionati de medicina, de chirurgie in general. Vei juca rolul un doctor chirurg care opereaza la ochi.
Urgenta la dentist Urgenta la dentist
Aceasta draguta domnisoara are o urgenta la dentist si are nevoie de atentia doctorului, iar rolul acestuia il vei juca chiar tu in acest joc.
Doctor nebun de creier Doctor nebun de creier
Trebuie sa fii un pic nebun sa fii un doctor chirurg pe creier. Sa efectuezi o astfel de interventie chirurgicala implica o multime de riscuri si o mare responsabilitate.
Victoria doctorul de familie Victoria doctorul de familie
Victoria este foarte bolnava si are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face din nou bine. A contractat o gripa care o forteaza sa stea la pat toata ziua.
Doctor de nas Doctor de nas
Doctor de nas este un joc din categoria de jocuri cu desene animate in care trebuie sa o ajuti pe Dora sa scape de bacteriile din nas.
Dora la doctor de maini Dora la doctor de maini
In Dora la doctor de maini, Dora s-a ranit la mana foarte rau, iar tu esti cel mai bun doctor din oras asa ca va trebui s-o ingrijesti in jocuri medicale cu doctori.
Copilul Jamal ingrijirea dintilor Copilul Jamal ingrijirea dintilor
In Copilul Jamal ingrijirea dintilor, dupa toate dulciurile si bomboanele mancate, copilul Jamal are probleme cu dintii in crestere si are nevoie de ajutorul tau pentru a-i repara.
Operatie stimulator cardiac Operatie stimulator cardiac
Inca un joc medical in care vei lucra in rolul medicului intern denumit Operatie stimulator cardiac, Doctorul Lara. Pacientul tau are o problema la inima si trebuie sa-l tratezi fara greseli.
Gunoiul din spital Gunoiul din spital
In Gunoiul din spital, ai capatat o boala mortala si trebuie sa platesti 10 milioane de dolari pana maine pentru a face operatia care probabil iti va salva viata!
Operatie plastica Operatie plastica
In Operatie plastica, aceasta domnisoara este putin cam nefericita pentru ca s-a ingrasat foarte mult in ultimul timp si are nevoie de o operatie plastica.
Primul ajutor fractura si sangerare Primul ajutor fractura si sangerare
Primul ajutor fractura si sangerare, baietelul a cazut de pe bicicleta si se pare ca este grav ranit! Sa sunam la ambulanta!
Operatia la brat Operatia la brat
Iata inca un joc medical cu doctori care opereaza denumit Operate Now Arm Surgery, de data aceasta trebuie sa operezi o femeie care si-a rupt mana!
Operatia la picior Operatia la picior
Operatiile salveaza vieti daca poti suporta sa fii doctor si sa vezi mult sange! Urmeaza instructiunile asistentei pentru a opera piciorul pacientului.
Panica salvarii Panica salvarii
Ati fost angajat ca un sofer de ambulanta in spital. Trebuie sa ridicati pacientii si ii duceti la spital cat mai repede posibil.
Virusi Virusi
A intrat in corpul tau un virus care ameninta sanatatea. Tu controlezi o naveta microscopica cu care poti controla si preveni imbolnavirea.


Pagina urmatoare -->